2008. június 12., csütörtök

Tanévzáró ünnepség

Szatmár megye — Az Árva Bethelen Kata református óvoda kis– és középcsoportos gyermekei tanévzáró ünnepséget tartottak június 12–én, csütörtökön.

Tanévzáró ünnepség

Az Árva Bethelen Kata református óvoda kis– és középcsoportos gyermekei tanévzáró ünnepséget tartottak június 12–én, csütürtökön délelőtt az Inaului utca 11. szám alatt található óvodában. A szatmárnémeti Szamosnegyedi Református Egyházközség gyülekezete és tagjai által is támogatott óvoda tizenkét gyermeke búcsúzott tegnap az elmúlt tanévtől. Az ünnepségen az egyházközség lelkipásztorai Bogya Kis Ferenc és Bogya Kis Mária is részt vettek.

A kicsik által előadott ünnepi műsor elején óvonőjük, Nagy Csilla üdvözölte a megjelenteket és megköszönte azt, hogy egész tanéven át lelkiismeretesen támogatták az intézményt. A tanévzáró ünnepély verses–zenés összeállítással folytatódott, minden gyermek verset mondott vagy énekelt, az angol órákon tanultakból is előadtak egy csokorra valót a gyermekek. A közös tornamutatványt, virágokkal díszített kiskarikákkal adták elő az óvodások, nagy tetszést aratva ezzel közönségük körében.

Forrás: Erdon.ro